Economii ca in comunism in C5

Am tacut cat am tacut… dar din pacate am ajuns la capatul rabdarii.

Cei care nu stau in Caminul V din Complexul Studentesc Observator probabil nu stiu, insa de cand a inceput anul universitar si pana in momentul de fata, in caminul V nu este apa calda decat cu “portia”.

Asta pana azi insemna ca intre orele 20-2 noaptea apa ce curgea pe “tzava” cu apa calda nu era mai calda decat ceea ce curgea pe teava de apa rece. Solutia pana acuma era simpla: ori faceai dus inainte de ora 20 ori dupa ora 2, sau daca te tinea, te trezeai la ora 7 si faceai de dimineata.

Insa de curand parca orele s-au extins… acuma nu mai este nici la ora 18 si azi nu era nici de dimineata.

Administratorul a fost instiintat de nenumarate ori despre problema si s-au lasat nenumarate plangeri la portar in faimosul carnetel, insa toate au fost egale cu zero barat pe patru.

Toma a vorbit personal cu adminul acuma 3 zile si a zis ca stie de problema si a anuntat firma care se ocupa de cazan… ca doar acuma cu caminul renovat si cu cazanul al’ mai tare din toata lumea nu se poate baga orice meserias (a.ka. personal auxiliar de intretinere) in setarile ultra-tehnologice ale cazanului ci trebuie sa vina firma contractata care se ocupa de intretinerea centralei. Presupun ca faimoasa firma este din Germania, sau undeva de aci “aproape”, ca de 3 zile tot vin (pe jos ma gandesc) si inca nu au ajuns…

Sau s-ar putea sa fi ajuns… de aia si schimbarea de temperatura a apei in dimineata asta, numai ca atunci am eu impresia gresita… sau n-au facut setarile ce trebuia?! Nu sunt expert, doar domnilor, daca faceti setari incercati sa rotiti butonasul ala in sensul in care se ingroasa linia sau in directia + sau unde e mai intens rosul. Sau in cazul ca e ceva mai complex, de obicei se apasa pe tasta cu sageata in sus pe ea, sau cu +, oricum, orice ce face ca un numar pe afisaj sa creasca dupa care se da “OK”, “Yes”, “Da” sau orice altceva ce suna a pozitiv.

Sau no… ce sa se fi gandit… ca “daca facem ca apa sa fie rece si dimineata o sa creada astia ca asa-i normal”… muhahahhaha (fulger si tunet in spate).

Oricum, eu propun ca toti cei care stau in C5 si citesc acest post sa faca o vizita scurta pe la administratie, sa ne facem auziti, ca mai ales acuma ca au crestul si chiria nu mi se pare normal (si sper ca nu sunt singurul care simte asa) ca se se faca economii pe igiena noastra.

Traim in Romania… si asta ne omoara.

One Response to Economii ca in comunism in C5

  1. Alex. fost locatar al C5/Obs says:

    Mda, bine zis/sunt de acord, daca intr-adevar asa e situatia. O mica observatie am insa: ai grija la agramatisme. Spun asta pentru ca am auzit pareri mai (mult sau mai putin) culte care se plang de gradul scazut de cultura al generatiei “blog”. Si mi-au sarit in ochi cateva greseli in post-ul tau…

    Bafta.
    Alex.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: